Undervisningens formål i starten er at bibringe den studerende dermatologisk forståelse af de væsentligste hudsygdomme med vægt på indlæring af dermatologisk terminologi samt praktisk undervisning i dermatologiske undersøgelses- og behandlingsmetoder.

Endvidere tilsigter det kliniske kursus at bibringe den studerende en viden om seksuelt overførbare sygdomme.

Læs mere

In the nineteenth century men lost their fear of God and acquired a fear of microbes.

— Unknown
 • Quantitative Skin Testing for Allergy

  Quantitative Skin Testing for Allergy

  Written by leading experts in the field, Quantitative Skin Testing for Allergy: IDT and MQT provides an invaluable guide to using quantitative skin testing methods in a modern allergy practice. The book reviews the well-established methodologies of intradermal dilutional testing (IDT) and prick testing and then goes on to describe the indications and techniques for blending these approaches.

  Læs mere
 • Sår, Munksgaard

  Sår, Munksgaard

  Bogen giver en grundig information om mange forskellige sårtyper, deres diagnostik og behandling. Den er pædagogisk opbygget i en almen og en speciel del. Den almene del beskriver de generelle problemer, der opstår for sårpatienter, og den specielle del giver en gennemgang af de enkelte sårtyper. Denne 2. udgave er gennemrevideret og helt opdateret, og bogens gode koncept er justeret.

  Læs mere
 • Skønhedsritualer

  Skønhedsritualer

  Hemmeligheden bag et sundt og smukt ydre ligger ikke i en dyr krukke med ansigtscreme, eller i den ansigtsbehandling du får en gang om året. Det er og bliver de mange små skønhedsritualer i hverdagen, der gør den markante forskel på dit udseende. Skønhedsritualer, hvor du plejer og forkæler dig selv med den rigtige hudpleje – både udefra med de rigtige produkter.

  Læs mere
 • Smith, B: Kompendium i Dermatologi

  Smith, B: Kompendium i Dermatologi

  Dette kompendium er et produkt. Et produkt af Mogens Palles bokseskole. Tak til dr. Craig Z. Boid for redigering og konstruktiv kritik.

  Læs mere
 • Thieme Clinical Companions Dermatology

  Thieme Clinical Companions Dermatology

  Dermatology, the first book in the new Thieme Clinical Companions series, presents the essential information on how to diagnose and treat the full range of dermatologic diseases. Compiled by expert physicians, this pocket guide describes the diagnostic approach and therapeutic options for a wide range of skin diseases.

  Læs mere
 • Tips om hennatatoveringer

  Tips om hennatatoveringer

  Midlertidige hennatatoveringer males i mørke farver på huden i diverse kunstneriske mønstre. Der er tale om tatoveringer, som forsvinder igen i løbet af nogle dage eller en uges tids.

  Læs mere