Undervisningens formål i starten er at bibringe den studerende dermatologisk forståelse af de væsentligste hudsygdomme med vægt på indlæring af dermatologisk terminologi samt praktisk undervisning i dermatologiske undersøgelses- og behandlingsmetoder.

Endvidere tilsigter det kliniske kursus at bibringe den studerende en viden om seksuelt overførbare sygdomme.

Read more

The art of medicine consists in amusing the patient while nature cures the disease.

— Voltaire
 • ABC of Dermatology

  ABC of Dermatology

  With over 250 full colour illustrations the new 5th edition of the bestselling ABC of Dermatology covers the diagnosis and treatment of skin conditions for the non-dermatologist. It sets out the main types of clinical change that occur in and on the skin, and relates this to specific skin conditions and underlying pathological changes. It then summarises the relevant pathological processes and diagnostic features.

  Read more
 • Akutte hudsygdomme, Munksgaard

  Akutte hudsygdomme, Munksgaard

  Bogen indeholder et selvstændigt kapitel for hver af de forskellige typer udslæt, og kapitlerne er igen underinddelt i afsnit for hver af de forskellige sygdomme indenfor det pågældende område. Disse sygdomsafsnit indledes med billeder, der illustrerer den pågældende sygdom, som derefter beskrives både systematisk og summarisk.

  Read more
 • Archives of Dermatology

  Archives of Dermatology

  The Archives of Dermatology publishes information concerning the skin, its diseases, and their treatment. Its mission is to explicate the structure and function of the skin and its diseases and the art of using this information to deliver optimal medical and surgical care to the patient. We attempt to enhance the understanding of cutaneous pathophysiology and improve the clinician's ability to diagnose and treat.

  Read more
 • Atlas of Clinical Dermatology

  Atlas of Clinical Dermatology

  Now in its 4th edition, Dr. du Vivier's bestselling Atlas of Clinical Dermatology provides the comprehensive visual guidance you need to effectively evaluate, diagnose, and manage all forms of skin disease. Over 2,300 images richly depict etiology, clinical features, diagnosis, and treatment, equipping you to provide the best care to every patient.

  Read more
 • Bashir, A: Klinisk Dermatologi & Venerologi

  Bashir, A: Klinisk Dermatologi & Venerologi

  Noterne er lavet for at lette og danne et hurtigt overblik over pensum. De kan ikke erstatte det stof som man kan læse i de relevante pensumbøger. Noterne skal bruges som et hjælp, hvis man er presset op til kommende eksamen. Der er opgivet pensum i hvert kompendium hvis man gerne vil gå mere i dybden med de enkelte emner. Noterne stammer fra Københavns Universitet.

  Read more
 • British Association of Dermatologists

  British Association of Dermatologists

  Skin disease is a major and disabling problem for many people all over the world. This Website is provided by the British Association of Dermatologists as a source for members of the public searching for reliable information about the skin and skin diseases.

  Read more
 • Børneeksem, Munksgaard (Dansk)

  Børneeksem, Munksgaard (Dansk)

  I bogen er der desuden et afsnit om forebyggende hudpleje med en oversigt over mange forskellige hudplejeprodukter samt en grundig gennemgang af de forskellige muligheder for behandling. Den traditionelle behandling med hormoncreme forklares grundigt og risikoen for bivirkninger tages i betragtning. Også andre behandlingsformer beskrives, fx behandling med immunregulerende stoffer. (Dansk)

  Read more
 • Carranza, C: Dermatologi Kompendium

  Carranza, C: Dermatologi Kompendium

  Her finder du mine noter til eksamen i dermatologi, som er taget til bogen "Dermatologi og Venerologi" - FADL. Noterne er ufuldstændig, da jeg løb tør for tid, inden eksamen, men håber, at der er nogen, som kan gøre brug af dem alligevel.

  Read more
 • Dermatologi og venerologi, FADL (Dansk)

  Dermatologi og venerologi, FADL (Dansk)

  Bogen er rigt illustreret med over 800 kliniske fotos, væsentligt i et visuelt speciale, hvor en stor del af den diagnostiske proces består i genkendelse af hudforandringers fremtrædelsesform. Det er tilstræbt, at teksten er fuldt pensumdækkende for faget dermatologi ved det lægevidenskabelige studium, og bogen egner sig desuden som opslagsbog til hurtig orientering om diagnose og behandling af hudsygdomme. (Dansk)

  Read more
 • Klinisk dermatologi og venerologi, Munksgaard (Dansk)

  Klinisk dermatologi og venerologi, Munksgaard (Dansk)

  Bogen har gennem en årrække været en populær og overskuelig lærebog på medicinstudiet. Denne 4. udgave fokuserer derfor på ny viden og ændrede behandlinger, så teksten primært er helt op dateret, men ikke grundlæggende skrevet om. Teksten er opdelt i flere kapitler og nye illustrationer er føjet til, ligesom der er tilføjet afsnit med nyttige websites, som giver adgang til mange kliniske fotos. (Dansk)

  Read more
 • Skønhedsritualer (Dansk)

  Skønhedsritualer (Dansk)

  Hemmeligheden bag et sundt og smukt ydre ligger ikke i en dyr krukke med ansigtscreme, eller i den ansigtsbehandling du får en gang om året. Det er og bliver de mange små skønhedsritualer i hverdagen, der gør den markante forskel på dit udseende. Skønhedsritualer, hvor du plejer og forkæler dig selv med den rigtige hudpleje – både udefra med de rigtige produkter. (Dansk)

  Read more
 • Sår, Munksgaard (Dansk)

  Sår, Munksgaard (Dansk)

  Bogen giver en grundig information om mange forskellige sårtyper, deres diagnostik og behandling. Den er pædagogisk opbygget i en almen og en speciel del. Den almene del beskriver de generelle problemer, der opstår for sårpatienter, og den specielle del giver en gennemgang af de enkelte sårtyper. Denne 2. udgave er gennemrevideret og helt opdateret, og bogens gode koncept er justeret. (Dansk)

  Read more