Det er meget forskelligt og individuelt hvad vi hver især betragter som sundhed. WHO har bredt defineret sundhed som værende: ”en tilstand af fysisk, psykisk og socialt velvære, og ikke kun fravær af sygdom”.

Adskillige faktorer har indflydelse på sundheden, hvoraf nogle kan vi selv påvirke eller ændre. Det gælder især for livsstilen og levevilkårene.

Read more

There is no substitute -whatsoever, for hard work and experience.

— Imran Parvaiz
 • Helse

  Helse

  Helse er Danmarks mest læste magasin om sundhed, helse og vejen til en bedre livsførelse. Helse giver gode råd til læseren, men er ikke et alternativ til en egentlig medicinsk behandling. Helse skriver i øjenhøjde til danskere om sundhed og forebyggelse. Målet er at hjælpe danskerne med at opnå et længere og et bedre liv. I helse finder du anvisninger på, hvordan du selv kan ændre din livsstil, så du får det bedre.

  Read more
 • Hvorfor skal Lune & Luffe til lægen

  Hvorfor skal Lune & Luffe til lægen

  Her er bogen til småbørnsforældre og lægens venteværelse. Bogen er en sjov og oplysende bog, der fortælles om de to børn Luna og Luffe, og deres oplevelser hos lægen, da de skal til 5-års-undersøgelse. Det giver ingen mening for børnene, at de skal slæbes med til lægen, når de slet ikke er syge …

  Read more
 • Juice & co.

  Juice & co.

  Lær at lave de lækreste og sundeste juicer af Louisa Lorang. Masser af friskpressede grøntsager og frugter er nøglen til et vitaminboost, større velbefindende og meget mere energi. Louisa Lorang har tidligere udgivet bøgerne Vild med vegetar, Vild med salat, Vild med hverdagen og Vild med mad samt Spisetid og Madpakkebogen. Louisa er aktuel på tv og som madskribent.

  Read more
 • MuscleNet

  MuscleNet

  Unlike other bodybuilding Web sites which offer mainly text and pictures, MuscleNet's focus is fostering interaction and camaraderie among bodybuilders of all levels through discussion, interactive Q&A sessions with bodybuilding personalities, and other special events that make use of the Internet's unique communications potential.

  Read more
 • Muskel- og styrketræning

  Muskel- og styrketræning

  Ny, revideret udgave af den mest omfattende og præcise bog om styrketræning, der nogensinde er skrevet. Bogen indeholder detaljerede beskrivelser af alle de væsentligste styrketræningsøvelser, der udføres i træningscentre, med information om, hvordan øvelsen udføres, hvilke muskler der trænes og navne på alle relevante muskler.

  Read more
 • MyFitnessPal

  MyFitnessPal

  Vi tror på - og medicinske undersøgelser viser - at den bedste måde at tabe sig og holde vægten for evigt, er, ganske enkelt at holde styr på den mad, du spiser. Smarte maskiner og mode-kurer virker ikke, så vi har designet en gratis hjemmeside og mobilapps, der gør kalorietælling og madregistrering til en leg.

  Read more
 • SATS

  SATS

  SATS dök upp på marknaden 1995, under en tid när gymmen ännu inte slagit igenom bland den breda allmänheten utan mest besöktes av muskelbyggare. Vi inom SATS bestämde oss för att ändra på detta och erbjuda ett träningsalternativ för vanliga människor. Konceptet blev en stor framgång som spred sig till de övriga nordiska länderna i Sverige, Danmark och Finland.

  Read more
 • SportNetDoc

  SportNetDoc

  SportNetDoc er et elektronisk opslagsværk for Idrætsudøvere og Idrætsmedicinske behandlere.

  Read more
 • Sports Illustrated

  Sports Illustrated

  SI.com - sports news, scores, photos, columns and expert analysis from the world of sports including NFL, NBA, NHL, MLB, NASCAR, college basketball, college ...

  Read more
 • Sundhed Links 12

  Sundhed Links 12

  Kommer snart ...

  Read more
 • netmotion.dk

  netmotion.dk

  I en tid hvor man taler om at flere dør af dovenskab end af at ryge, går NetMotion.dk i luften. Internetadressen www.netmotion.dk er det fremtidige mødested for alle motionister i Danmark. Her kan stilles spørgsmål til ekspertpanelet inden for en lang række motionsformer og hertil relaterede emner samt finde links til relevante adresser på internettet etc.

  Read more
 • netstof.dk

  netstof.dk

  På netstof.dk kan du som ung mellem 15 og 24 år få information og rådgivning om alkohol, hash og andre stoffer. Vi på netstof.dk ved, at rigtig mange mennesker eksperimenterer med alkohol, hash og andre stoffer. De fleste prøver det, mens de er unge. Vores udgangspunkt er, at alle mennesker har gode grunde til at handle, som de gør.

  Read more