Intern medicin, medicinsk fagområde, der omfatter ikke-kirurgisk diagnostik, behandling samt udforskning af sygdomme, der udspiller sig i de indre organer (indre sygdomme).

Den læge, der er særligt uddannet i dette fagområde, betegnes speciallæge i intern medicin eller internist.

Read more

In nothing do men more nearly approach the gods than in giving health to men.

— Cicero
 • Netter’s Internal Medicine Online Access

  Netter’s Internal Medicine Online Access

  The online version provides access to the full text of the book, Netter's Internal Medicine, 2e.

  Read more
 • Nilsson, E: Myelomatose

  Nilsson, E: Myelomatose

  Noter af Erik Nilsson, stud med.

  Read more
 • Oncology at a Glance

  Oncology at a Glance

  This brand new title in the market-leading at a Glance series brings together fundamental information on cancer biology and treatment to provide a holistic understanding of oncology. It explores both relevant scientific content and key human issues, including communication and palliative care.

  Read more
 • Patologi; Hepatitis

  Patologi; Hepatitis

  Noter til hepatitis.

  Read more
 • Rationel anvendelse af antibiotika

  Rationel anvendelse af antibiotika

  Formålet med denne vejledning er at sikre en optimal antibiotikabehandling på de seks hospitaler og sygehuse der serviceres af klinisk mikrobiologisk afdeling, Amager Hospital, Bispebjerg Hospital, Bornholm Hospital, Frederiks-berg Hospital, Hvidovre Hospital og Sct. Hans Hospital. Denne vejledning er 5. reviderede og udvidede udgave.

  Read more
 • Singh, A: Intern Medicin

  Singh, A: Intern Medicin

  Disse noter har jeg lavet på 6. semester. Der kan måske findes fejl i noterne, og studenterne opfodres til at dobbelttjekke med deres underviser, etc.

  Read more
 • Steno Diabetes Center

  Steno Diabetes Center

  Steno Diabetes Center er en af verdens førende institutioner inden for diabetesbehandling og forebyggelse. Steno ejes af Novo Nordisk A/S og er en 'not for profit' organisation, der arbejder i partnerskab med det danske sundhedssystem. Steno står for behandlingen af ca. 5600 mennesker med diabetes.

  Read more
 • Stetoskop.dk

  Stetoskop.dk

  Stetoskop.dk er en online butik for læger, sygeplejersker og –studerende. Vores vision er at være den fortrukne web-butik for vores målgruppe i Skandinavien. Alle vores produkter er af høj kvalitet og er nøje udvalgt i samråd med læger, sygeplejersker og –studerende samt vore leverandører. Der er som minimum 2 års reklamationsret på alle produkter, men ofte mere.

  Read more