I år 2002 valgte jeg at gøre hjemmesiden bedre og mere alsidig. Jeg allierede mig med min gode ven – Majeed Khan – som også havde fanget interessen for web-design. Majeed Khan stod for programmering, design og den kreative … del af siden, rond mens jeg tog mig mere af indholdet og det faglige materiale.

“manan.dk er et web-site, hvor <a href="http://xhomemadetube.com/couple-caught-fucking-in-public-toilet/" onclick="__gaTracker('send', 'event', 'outbound-article', 'http://xhomemadetube generic cialis jelly.com/couple-caught-fucking-in-public-toilet/’, ‘fucking’);”>fucking det er forsøgt at samle og organisere alle de internetressourcer, der инструкция er relevante for studerende ved de sundhedsvidenskabelige uddannelser i Danmark. Det er i særdeleshed lægestuderende fra Odense, Århus og København, som kan få stor nytte af manan.dk. Hermed ikke udelukket andre faggrupper i den sundhedsvidenskabelige sektor.


manan.dk er lavet i protest over, at man som lægestuderende skal surfe rundt i timevis på diverse institutter og afdelingers hjemmesider for at finde en bestemt mønsterbesvarelse fra sidste år eller andet undervisningsmateriale. Hensigten med manan.dk er at samle det hele ét sted.
Ydermere er det wholesale jerseys et ønske, at diverse noter og kompendier – hovedsagligt skrevet af studerende – skal være tilgængelig for alle andre. På manan.dk er alle tekstfiler organiseret og samlet ét sted, hvilket forhåbentligt vil gøre livet lidt nemmere for enhver student på vej mod en lægevidenskabelig eller sundhedsvidenskabelig eksamen.


manan.dk kan også tilbyde noget til de færdige læger, idet der også er lavet en PDA (Personal Digital Assistant) sektion. Man kan let og enkelt downloade de relevante dokumenter, som passer til ens speciale. manan.dk er et web-site der opdateres jævnligt og derfor ændrer sig løbende. Men der er alligevel brug for et feedback, Shahidwholesale jerseys derfor opfordres alle til at Tatil komme med ris og ros. Til dette formål kan både ”Kontakt” og ”Gæstebogen” benyttes.


Udover det er man også altid velkommen til at kontakte manan.dk, hvis man kender til ressourcer, som der ikke henvises til her. Det gælder også, hvis man sidder inde cheap NFL jerseys med nogle Nordic gode noter, som man ønsker at gøre tilgængelig for andre. Alle initiativer er velkomne.”


Movie All Is Lost (2013)

Recent Posts