The aim of the course is to provide the medical students with insight and knowledge of pathological anatomy, a subject that explores the morbid processes in cells and tissues on a morphological basis.

The general pathological anatomy describes the general disease processes that form the basis of the special pathological anatomy, in which the disease processes in the individual organs are described in detail.

Read more

Disease increases in proportion to the increase in the number of doctors in a place.

— Mahatma Gandhi
 • Kofoed, P: Patologi Kompendium

  Kofoed, P: Patologi Kompendium

  Følger opbygningen i E. Rubin ’Essential Pathology – third edition. Kompendiet er skrevet ved førstegangslæsning af bogen. Der er både tastefejl og måske også et par forståelsesmæssige fejl, som ikke er rettet. Men forhåbentligt kan kompendiet anvendes som skelet for eget noteapparat.

  Read more
 • Kompendium i almen patologi

  Kompendium i almen patologi

  “Kompendium i almen patologi” er en lærebog for studerende, som skal have et grundlæggende kendskab til patologi. Patologi er en vigtig og nødvendig forudsætning for at kunne forstå sygdomsprocesser i organismen og relatere disse til det kliniske sygdomsbillede.

  Read more
 • Kræftens Bekæmpelse

  Kræftens Bekæmpelse

  Kræftens Bekæmpelses hjemmeside består af flere forskellige websteder med en portal som indgang - her er du nu. På portalen finder du nyheder, kalender og materialer samt links til foreningens andre websteder.

  Read more
 • Kræftsygdomme – onkologi, FADL

  Kræftsygdomme – onkologi, FADL

  “Kræftsygdomme” er en bred lærebog i onkologi, som giver et helhedsbillede af klinisk onkologi i Danmark. I bogen gøres der rede for kræftsygdomme i alle kroppens organer. Hyppigheden af kræftsygdomme er stigende i store dele af verden. I den industrialiserede, verden rammes omkring hvert tredje individ. På trods af markante fremskridt inden for forskning koster kræftsygdommene stadig mange liv.

  Read more
 • KU: Integreret eksamen

  KU: Integreret eksamen

  Eksamensopgaver fra Københavns Universitet; 2006-Studieordning, Integreret eksamen, 5. semester - bachelor.

  Read more
 • Manan, S: Patologi, GI-kanal

  Manan, S: Patologi, GI-kanal

  Patologiske oversigter.

  Read more
 • Manan, S: Patologi, Lever

  Manan, S: Patologi, Lever

  Patologiske oversigter.

  Read more
 • Manan, S: Patologi, Mamma

  Manan, S: Patologi, Mamma

  Patologiske oversigter.

  Read more