The purpose of the teaching is, together with the parallel layers, to open the students’ eyes to the medical research process and to the uncertainties associated with much medical knowledge.

Statistical calculations play a major role in the scientific process, even when it comes to translating research results into practical action.

Read more

In the nineteenth century men lost their fear of God and acquired a fear of microbes.

— Unknown
 • Grundlæggende statistik

  Grundlæggende statistik

  Denne lærebog omhandlende grundlæggende statistik er den sidste bog i en serie på tre bøger, der tilsammen dækker pensum i faget statistik på de fleste økonomi studier. Denne lærebog omhandlende grundlæggende statistik er den sidste bog i en serie på tre bøger, der tilsammen dækker pensum i faget statistik på de fleste økonomi studier.

  Read more
 • Grundlæggende statistik – for markedsføring og salg

  Grundlæggende statistik – for markedsføring og salg

  Ny lærebog i statistik. Bogen er solidt fagligt funderet og pædagogisk med mange, gennemgående eksempler fra markedsføringsverdenen. De relevante formler præsenteres, men fokus er på praktisk anvendelse af statistik. Formålet med bogen er, at den studerende kan anvende forskellige markedsanalysemetoder og statistiske færdigheder til vurdering af data.

  Read more
 • HyperStat Online Textbook

  HyperStat Online Textbook

  by David Lane; Associate Professor of Psychology, Statistics, and Management at Rice University.

  Read more
 • Indblik i statistik

  Indblik i statistik

  Indblik i statistik er en allround-lærebog til længere videregående uddannelser. I bogen gennemgås de relevante statistiske fordelinger og tilhørende hypotesetest inden for bl.a. økonomi, sociologi og statskundskab. Bogens praktiske tilgang illustreres af en systematisk gennemgang af alle faser fra stikprøver og dataindsamling til bearbejdning og tolkning af data.

  Read more
 • Introduktion til statistik med SPSS

  Introduktion til statistik med SPSS

  Introduktion til statistik med SPSS giver dig et grundigt blik ned i maskinrummet på statistikprogrammet SPSS, og du får samtidig et godt metodisk og teoretisk fundament til at kunne udføre fornuftige kvantitative analyser. Bogen er en praksisorienteret bog, som hverken kræver, at du er it-nørd eller matematik-haj for at komme i gang med at forstå og anvende statistik og SPSS.

  Read more
 • Juul, K: Statistik – Beskrivelse og Test

  Juul, K: Statistik – Beskrivelse og Test

  Elev-aktiverende noter som bl.a. behandler test vedr. normalfordelte størrelser på grundlag af deskriptiv statistik.

  Read more
 • Juul, K: Statistik, Deskriptiv & Normalfordeling

  Juul, K: Statistik, Deskriptiv & Normalfordeling

  Elev-aktiverende noter som bl.a. behandler test vedr. normalfordelte størrelser på grundlag af deskriptiv statistik.

  Read more
 • Medical Statistics at a Glance

  Medical Statistics at a Glance

  Medical Statistics at a Glance is a concise and accessible introduction and revision aid for this complex subject. The self-contained chapters explain the underlying concepts of medical statistics and provide a guide to the most commonly used statistical procedures.

  Read more