Farmaceuter beskæftiger sig primært med forskning og udvikling af lægemiddelprodukter.

Arbejdet foregår i samarbejde med læger, kemikere og biokemikere og myndigheder. Du skal som farmaceut have en stor viden om kemi og medicin. En farmaceut står for produktionen og kvalitetssikringen af lædemidler og har desuden til opgave at informere om og sælge produkterne.

Læs mere

Disease increases in proportion to the increase in the number of doctors in a place.

— Mahatma Gandhi
 • Giftlinjen

  Giftlinjen

  Giftlinjen er en landsækkende telefonrådgivning, hvor alle kan få direkte råd og hjælp i tilfælde af forgiftning. Sygeplejersker og læger, der er særligt uddannede inden for forgiftning, sidder klar ved telefonerne døgnet rundt. Når du ringer, vil vi gerne have dit navn, cpr-nummer og telefonnummer, så vi kan ringe tilbage til dig, hvis det bliver aktuelt. Men hvis det er vigtig for dig, kan du godt være anonym.

  Læs mere
 • Helsinki Deklaration

  Helsinki Deklaration

  Helsinki Deklaration.

  Læs mere
 • Institut for Lægemiddeldesign of Farmakologi (KU)

  Institut for Lægemiddeldesign of Farmakologi (KU)

  Institut for Lægemiddeldesign of Farmakologi arbejder for at fremme de farmaceutiske videnskaber gennem forskningsbaseret undervisning og tværfaglig, lægemiddel-relateret forskning, der spænder fra det molekylære til det kliniske niveau.

  Læs mere
 • KU: Klinisk farmakologi eksamensopgaver

  KU: Klinisk farmakologi eksamensopgaver

  Eksamensopgaver i klinisk farmakologi, Københavns universitet.

  Læs mere
 • KU: Klinisk farmakologi noter

  KU: Klinisk farmakologi noter

  Noter fra eksaminatorier i klinisk farmakologi, Københavns universitet.

  Læs mere
 • Manan, S: Paramediciner, Farmakologi

  Manan, S: Paramediciner, Farmakologi

  Undervisningsmateriale brugt ved paramedicineruddannelsen, University College Nordjylland, Aalborg. Paramedicineruddannelsen er en avanceret uddannelse for ambulancebehandlere.

  Læs mere
 • Pensionskassen for Apotekere og Farmaceuter

  Pensionskassen for Apotekere og Farmaceuter

  Her kan man ude til venstre finde en kort version af Pensionskassens historie, en oversigt over alle vore medarbejdere og bestyrelse samt information om antallet og sammensætningen af medlemmer.

  Læs mere
 • School of Pharmaceutical Sciences

  School of Pharmaceutical Sciences

  Lægemidler er omdrejningspunktet for alle uddannelser på PharmaSchool. Kurser og undervisere under de på PharmaSchool forankrede uddannelser rekvireres primært fra de farmaceutiske institutter, Institut for Lægemiddeldesign og Farmakologi og Institut for Farmaci, hvor al forskning er centreret omkring lægemidler og dermed sikrer uddannelsernes forskningsgrundlag.

  Læs mere