En jordemoder er i tæt kontakt med den gravide kvinde fra graviditeten bliver konstateret og til efter, at barnet er blevet født. Det betyder, at du på uddannelsen både lærer at håndtere en fødsel, men i høj grad også at undersøge, rådgive og vejlede undervejs i hele forløbet.

Uddannelsen giver adgang til titlen professionsbachelor i jordemoderkundskab. Den engelske betegnelse er Bachelor Degree in Midwifery.

Læs mere

Overhal dine konkurrenter indenom.

— Bilal Mirza
 • Graviditet

  Graviditet

  Måske har du testet positiv og er sikker på at du er gravid, måske har du en formodning om at du er gravid, eller måske vil du gerne være det. Uanset dit udgangspunkt, er det godt at vide noget om, hvad der er i vente. Under emnet Graviditet kan du finde en masse informationer lige fra graviditetsgener til fostrets udvikling. Klik ind på ugekalenderen (Graviditet uge for uge) og læs om den uge du er i netop nu.

  Læs mere
 • Graviditet.dk

  Graviditet.dk

  Er du gravid, eller ønsker du at blive det, så er du kommet til det helt rigtige sted. På Graviditet.dk finder du alt hvad du skal vide før under og efter din graviditet. Rigtig god fornøjelse.

  Læs mere
 • Graviditetsbogen

  Graviditetsbogen

  En grundbog om graviditet og fødsel med svar på alle spørgsmål fra undfangelse til fostrets udvikling, sundhed under graviditeten, fødsel og barsel. Bogen er skrevet af et forfatterpanel af danske forfattere, som alle er eksperter på deres område. Graviditetsbogen er en gennemrevideret udgave af “Aschehougs store graviditetsbog” og udkommer i et nyt, moderne layout med flere nye kapitler.

  Læs mere
 • Human anatomi – thorax og abdomen

  Human anatomi – thorax og abdomen

  Bøgerne i Human anatomi-serien omfatter en gennemgang af anatomien, suppleret med et stort billedmateriale fra Spalteholz-Spanners klassiske anatomiske atlas. Anatomien er desuden belyst med en lang række CT- og MR-scanninger. De mange kliniske bokse kæder anatomien sammen med den daglige klinik, og klassiske huskeregler letter indlæringen. Hvert bind i serien kan læses selvstændigt.

  Læs mere
 • Mama.dk

  Mama.dk

  Mama.dk er siden til dig der er gravid, eller mor til børn mellem 0-3 år. Siden er dit online-leksikon, og her kan du læse spændende artikler om graviditet, fødsel, moderskabet og alle dets glæder og udfordringer. Brug terminsberegneren til at se hvor langt du er henne. Du kan også følge med i hvad der sker uge for uge, når du er gravid. Hvornår din baby får fingre og tæer, hvornår udvikler det smagsløg ...

  Læs mere
 • Min Mave

  Min Mave

  Alt indhold der er tilgængeligt på Min-Mave er udelukkende til informationsbrug. Det er et ikke-medicinsk tilbud til kvinder som prøver at blive gravide, som allerede er gravide, som allerede er blevet forældre samt andre som ønsker diverse informationer om graviditet, fødsel og børn.

  Læs mere
 • Politikens graviditetsbog

  Politikens graviditetsbog

  Politikens graviditetsbog er det mest omfattende danske opslagsværk om graviditet og fødsel. Bogen rummer den nyeste viden om graviditetens og fødslens forløb. Den fortæller om din hverdag som gravid, om hvordan fødslen foregår, og hvordan I får den bedste start som nye forældre. Politikens graviditetsbog giver en grundig gennemgang af graviditeten uge for uge med barnets udvikling og gode råd om kost.

  Læs mere
 • Smertefri fødsel – Anja Bay metoden

  Smertefri fødsel – Anja Bay metoden

  Smertefri fødsel af Anja Bay giver dig konkrete fødeteknikker til en aktiv fødsel uden angst og med meget mindre smerte – hvis nogen overhovedet. Uanset om du skal være mor for første gang, eller du har prøvet det før, vil disse fødeteknikker hjælpe dig til at komme styrket og bevidst igennem fødslen. Metoden er udviklet med skarpt fokus, på hvordan du kontrollerer smerten eller endda helt fjerner den.

  Læs mere